Snel huis ontruimen? Professionele ontruimer in uw regio: Noord-Holland en Zuid-Holland BEL: 088-8040300

Woningontruiming in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Buitenveldert, Weesp, Den Haag, Rotterdam, Alkmaar, Beverwijk, Leiden, Alphen aan den Rijn, Utrecht, Amersfoort, Zaandam, Purmerend, Heemstede, Heiloo, Heerhugowaard, Hilversum, Naarden, Almere, Amersfoort, Zoetermeer, Gouda, Delft, Dordrecht, Hoofddorp, Noordwijk, Lisse, Hoorn, Maarssen, Nieuwegein en omstreken.

Snelontruimen is gespecialiseerd in spoed opdrachten. Nette en betrouwbare Woningontruimer. Echter is er geen enkele schoonmaak of woningontruiming die wij niet aan kunnen. opleveren huurwoningen of verkoopklaar maken. Boedelruiming snel en betaalbaar voor uw spoed opdracht. Woningontruiming met spoed zoals na een overlijden of vervuilde woning ontruimen. Een kamer in een zorgcentrum, kunnen wij vrijwel direct voor U ontruimen.

Woningontruiming van uw huurwoning bezemschoon opleveren aan de woningbouwvereniging of verhuurder.

De verhuurder wil meestal dat u uw huurwoning hetzelfde achterlaat zoals in de opnamestaat is vastgelegd. Denk hierbij aan: Inboedels verwijderen, vloerbedekking verwijderen, lampen verwijderen,gordijn en de gordijnrails verwijderen, tuin onderhouden (soms moet deze zelfs helemaal leeg), gaten in de muren vullen, tapijt van de trappen verwijderen, verwijderen van (zelfgemaakte) vaste kasten of planken of behangklaar opleveren huurwoning.

Wij kunnen u van dienst zijn, indien gewenst handelen wij alles af met de verhuurder, wij realiseren de eindinspectie, en leveren de sleutels in bij de verhuurder. Afspraak voor een offerte kan ALTIJD binnen 24 uur. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Woningontruiming van een koopwoning, leeg en schoon op leveren aan makelaar of verkochte woning leegmaken voor opleveren.

Verkoop klaar opleveren en bezemschoon opleveren van uw woning. Om de woning goed te presenteren zoveel mogelijk overbodige goederen verwijderen, eventuele reparaties uitvoeren. Snelontruiming ruimt alles op! snel en netjes uw woning leeg en schoon klaar voor opleveren u hoeft zelf nieks te doen. Ook de tuin, schuur en garage worden netjes aangeveegd opgeleverd. Bij Snelontruiming woningontruiming uw wensen staan voor op!

Een vervuild huis ontruimen, het ontruimen en schoonmaken van een vervuilde woning. Snelontruiming helpt om het huis weer opgeruimd en schoon te krijgen.

Bij een woningontruiming van een huis met achterstallig onderhoud, "daar waar de huishouding een tijd heeft stilgestaan" komt heel wat kijken naast het verwijderen van de inboedel moet er veelal ook nog een en ander worden schoongemaakt en opnieuw worden ingericht zodat de bewoner snel weer terug kan in zijn oude huis in een frisse en gezonde woonomgeving.

Hoe werkt het bij een woningontruiming?

  • Neemt contact met Snelontruiming via Contactformulier of email of bel: 088 8040300. U kunt ook telefonisch een afspraak maken door te bellen naar Mike Kleinjans Mob: 06-430 578 72
  • We komen bij u langs en bekijken samen met u wat er precies moet gebeuren, daarbij bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en onze werkwijze. In veel gevallen geven we al tijdens de bezichtiging een globale kostenindicatie en heeft u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van de ontruiming.
  • Na goedkeuring van de offerte, plannen we de datum van de woningontruiming in.
  • Wij voeren uw opdracht volledig uit. Uw woning wordt zo spoedig mogelijk bezemschoon opgeleverd en altijd binnen de gestelde termijn.
  • Uw woning klaar voor opleveren!

Snelle realisatie mogelijk. WhatsApp uw foto's van de ontruiming naar +31(0) 6 43 057 872 en ontvang binnen 24uur een offerte. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Belt u ons dan op: 088-8040300 en wij gaan kijken wat er mogelijk is.

Milieuvriendelijk

Duurzaamheid

Hergebruiken

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op 158 beoordelingen

BEL NU : 088 804 03 00