Snelontruiming: Professionele ontruimer in regio: Noord-Holland en Zuid-Holland

Woningontruiming nodig? Bel SNEL ONTRUIMEN: 088-80 40 300 voor het ontruimen van uw woning of kamer in een verzorgingstehuis.

Snelontruimen heeft door onze persoonlijke inzet en het leveren van de gewenste kwaliteit inmiddels een grote groep vaste klanten opgebouwd die wij regelmatig van dienst zijn inzake ontruimingen van inboedels, woningen, bedrijfruimte,kamers in verpleeghuis, zorgcentra, verzorgingshuis, bejaardenhuis en woonzorg in geheel Nederland.

Woningontruiming van uw huurwoning bezemschoon opleveren aan de woningbouwvereniging of verhuurder.

De verhuurder wil meestal dat u uw huurwoning hetzelfde achterlaat zoals in de opnamestaat is vastgelegd. Denk hierbij aan:

Boedelruiming, vloerbedekking en trapbekleding verwijderen, lampen gordijnen en gordijnrails verwijderen, tuin leeghalen, gaten in de muren vullen, verwijderen van de planken en behang verwijderen.

Wij kunnen u van dienst zijn, indien gewenst handelen wij alles af met de verhuurder, wij realiseren de eindinspectie,Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Woningontruiming van een koopwoning, leeg en schoon opleveren aan makelaar of verkochte woning leegmaken voor opleveren.

Verkoopklaar opleveren en bezemschoon opleveren van uw woning. Om de woning goed te presenteren zoveel mogelijk overbodige goederen verwijderen, eventuele reparaties uitvoeren.

Snelontruiming ruimt alles op! snel en netjes uw woning leeg en schoon klaar voor opleveren u hoeft zelf nieks te doen. Ook de tuin, schuur en garage worden netjes aangeveegd opgeleverd. Bij Snelontruiming woningontruiming uw wensen staan voor op!

Een vervuild huis ontruimen, het ontruimen en schoonmaken van een vervuilde woning. Snelontruiming helpt om het huis weer opgeruimd en schoon te krijgen.

Bij een woningontruiming van een huis met achterstallig onderhoud, "daar waar de huishouding een tijd heeft stilgestaan" komt heel wat kijken naast het verwijderen van de inboedel moet er veelal ook nog een en ander worden schoongemaakt en opnieuw worden ingericht zodat de bewoner snel weer terug kan in zijn oude huis in een frisse en gezonde woonomgeving.

Hoe werkt het bij een woningontruiming?

  • Neemt contact met Snelontruiming via Contactformulier of bel: 088 8040300. U kunt ook telefonisch een afspraak maken door te bellen naar Mike Kleinjans Mob: 06-430 578 72
  • We komen bij u langs en bekijken samen met u wat er precies moet gebeuren, daarbij bespreken we uw wensen, de mogelijkheden en onze werkwijze. In veel gevallen geven we al tijdens de bezichtiging een globale kostenindicatie en heeft u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van de ontruiming.
  • Na goedkeuring van de offerte, plannen we de datum van de woningontruiming in.
  • Wij voeren uw opdracht volledig uit. Uw woning wordt zo spoedig mogelijk bezemschoon opgeleverd en altijd binnen de gestelde termijn.
  • Uw woning klaar voor opleveren!

Snelle realisatie mogelijk. WhatsApp uw foto's van de ontruiming naar +31(0) 6 43 057 872 en ontvang binnen 24uur een offerte. Heeft u niet gevonden wat u zocht? Belt u ons dan op: 088-8040300 en wij gaan kijken wat er mogelijk is.

Opruimen

Goed Doel

Vervuild huis

100% tevredenheidsgarantie op onze Woningontruiming.

Klantbeoordelingen 9,8 van 10 Gebaseerd op 158 beoordelingen

BEL NU : 088 804 03 00